maanantaina, syyskuuta 17, 2007

Kokeita riittää..

Kiva, kun alkaa taas nämä koeviikot. Tänään oli fysiikan koe ja enkun sanakoe. Yritin silloinkin meidän fysiikan joulupukki -opettajalle selittää, etten pysty lukemaan fyssaa ja enkkua samaan aikaan, mutta ei se suostunut sitä päivää siirtämään. Sanakoe meni ihan hyvi, mutta fysiikan koe oli tosi vaikea ja pari paikkaa jäi tyhjäksi. Tukioppilas -hommat ovat vieneet kaksi fysiikan tuntia. Perjantainakaan en ollut tunnilla kun oli kokeeseen kertausta. Ja silloin, kun käsiteltiin tiheyttä, en ollut paikalla enkä nyt muistanut tiheyden symboleita tai vastaavia. Muutama lasku ja kaavakin jäi auki.
Torstaina on uskonnon koe. Pitää lukea ihan hikenä huomenna ja keskiviikkona. Katjalla on perjantaina se sama koe, ja onni kun meillä ei ole. Torstaina kun on meillä tanssia niin olisi vaikeeta lukea. Tunnit on 19.00-20.00 , joten myöhään se jäisi. Alue on noin seitsemän kappaletta, joten lukemista ei ole onneksi hirveästi.
Ensi viikolla on taas kaksi koetta: äidinkieli ja englanti. Äidinkieli keskiviikkona, alue liian iso, en muista ikinä niitä kaikkia juttuja. Englanti on heti torstaina, kahden kappaleen sanat ja onkohan kaksi vai yksi kielioppiasioita. Kumpaankin aloitan lukemisen sunnuntaina, jotta ainakin voisi tulla hyvät numerot. Varsinkin, kun nyt tuo fysiikka menee penkin alle.

Ei kommentteja: