lauantaina, syyskuuta 29, 2007

Kirppiksiltä Leonardon löytää

Katsottiin eilen illalla Leonardo DiCaprion tähdittämä elokuva The Aviator -Lentäjä. Kestiköhän jotain kolme tuntia, kun se oli nauhoitus joltain nelosen viikonlopulta. Elokuva oli joissain paikoin ahdistava, enemmäkseen silloin kun Howardille (Leonardo DiCaprio) tuli niitä kohtauksia, joissa hän alkoi toistaa sanomaansa. Hänellä oli neuroosi, ja Leonardo esitti häntä todella hyvin. Miten joku voi niinkin hyvin näytellä jota kuta toista?
Tänään mentiin koluamaan äidin ja siskon kanssa kolme kirpputoria. Ensimmäinen missä kävimme oli Kontti. Se on punaisen ristin järjestämä kirpputori, minne voi lahjoittaa esim. vaatteita ja huonekaluja myytäväksi. Tuotoista, en muista monesko osa, menee hyväntekeväisyyteen Suomeen tai ulkomaille. Kovin usein en löydä sieltä mitään, mutta nyt kävi todellakin tuuri. Katselin ensimmäiseksi korytelineen, missä törmäsin iahnaan kaulakoruun, jossa oli sydän ja siinä kuva Leonardo Dicapriosta. <3
Keskustassa muuten näin myös Katjan ja hänen seuralaisensa kävelemässä mukulakivistä tietä alas Anttilalle päin. Vaikka kuinka käsiäni huioin keskellä suojatietä, ei Katja tai seuralainenkaan huomannut minua. Seuralaisen nimenkin kertoisin, jos juoruilla saisin.

Ei kommentteja: