sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Bratzit ovat mukavia

jonna-92.vuodatus.net kävi mulle laittamassa tällaisen haasteen:
Tehtävän anto:Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Eli nyt päälläni on.. just tämä paita, jota on aika vaikeaa kuvailla! Tumman harmaa t-paita, missä on ukkospilviä, keltaisia tähtiä ja pääkallo ja sateenkaari. Kuva näkyisi vaikka syyskuun Demissä jutussa, jossa tarkkaillaan kahden kaverijengin iltatoimia samaan aikaan. Housut ovat mustat farkut, missä punainen ruutuvyö. Mustat säärystimet ja värikäsraidalliset sukat.

Olen nyt Muhoksella. Perjantaina tullessani kotiin äiti alkoi kysellä, olisiko minulla mitään tärkeää tekemistä tänä viikonloppuna. Heti tuli ajatus, että nyt olemme lähdössä jonnekin -juuri väärään aikaan. Selitin äidillekin, kuinka Joulupukki (fysiikan opettaja) oli juuri viimeisellä tunnilla antanut tehtäväksi tehdä ensi viikon perjantaihin mennessä raportin meidän vähemmän käsitelleestä aiheesta: yksinkertaisista koneista, siitä, mitä ei Erkkikään todellakaan ymmärrä. Äiti oli luvannut jo Outi -tädille, että lähtisimme tänne niiden luokse siskoni kanssa. Kysyin äidiltä melkein itku kurkussa, miten ihmeessä saan luettua englantia ja äidinkieltä ja tehtyä fysiikan tehtävää samalla, kun pitäisi olla hyvää seuraa viidennellä luokalla olevalle Heidi -serkulle? No, jouduin kuitenkin lähtemään, kun en viitsinyt sanoa äidille suoraan, etten jaksaisi tänne tulla.
Mutta on täällä ihan mukavaakin ollut. Eilen leikimme nukkekodilla. Olin minibratz, jolla oli poikaystävänä toinen minibratz, jonka olin pukenut pojaksi. He menivät katsomaan romanttista esitystä, joka oli minunlaiseni Romeo ja Julia. En ole lukenut enkä katsonutkaan ikinä sitä näytelmää, joten piti keksiä aivan oma. Ei siinäkään kyllä kovin auvoinen ja rakastava loppu ollut. Julia pakotettiin rakastamaan Romeota.

Ei kommentteja: